Merhaba arkadaşlar annemle ilgili post açacağım aklıma gelmezdi.ben İstanbul’da annemler ve kaynanamlar memletimde yani doğuda yasıyorlar.annemleri 7-8 aydır pandemi yüzünden görmedim gitmedim.eylülün ortasında gidecektim annemlerinde haberi vardı.dun kız kardeşim abla gelirsen Annem abimlerin Yanına (Ankara’ya) gidebilirler dedi.bende hayırdır bişey mi oldu dedim.hayır öylesine dedi.bende geleceğimi bilmiyorlar mi dedim biliyor gidebilirim çok kalmam dedi diye mesaj attı.bende alındım siz bilirsiniz dedim.benim geleceğimi bile bile bide kaynanamın diline düşerim geldin annen gitti diyecek çok iyi biliyorum.hiçbişey yokken abimlere gitmesi üstelik benim gideceğimi bile bile.ve o kadar aileme düşkün biri olarak üzüldüm kaçtır her gittiğimde annemi bazen isteksiz böyle çok sevinmiş olarak görmüyorum eşim ve ailesi durumu sezerse onlarında hoşuna gitmez zaten kendim sorunlarım var hbişeude artık şansımın olmadığını düşünüyorum.burda yapayalnızım gittiğimde bu durumlarla karşılaşmak beni üzüyor.yengem ASla anneme değer vermez üstüne dünya laf ima söyler.ama annem onlara aşırı düşkün siz olsanız ne düşünürdünüz