Baransdnz Tugbalin benim oglum da 5 ay 5 günlük ek gıdaya başladım agzını açmıyor yemek istemiyor nedendir bu acaba
Mrvvv simgecan kahvaltı ogunundd ne yapıyorsunuz benim bebeğimde de yumurta süt ürünleri var 7 aylık yakında kahvaltı öğünü de vermeye baslicam ne yapicam bilmiyorum
simgecan Mrvvv yeni kahvaltı veriyorum tam olarak öğün anlamında değil zeytin ekmek yiyor ,pankek yapıyorum maalesef farklı bir şey veremiyorum
CemileF Busranehirmila bizimde popoda özellikle hale şeklinde kızarıklık oluyor ve pişik kremleriyle geçiremiyorum. Özelden resim atsam aynı mı diye bakabilir misiniz?
Busranehirmila CemileF bakabilirim tabi nasıl resim atılıyor bilmiyorum siz atın ben bakayım aynısı mı diye. Bizim doktorumuz özel bir krem verdi birtek o geçirdi. Pişik kremleriyle geçen birşey değil. Doktorum bakım ile ilgisi yok alerji dedi ve eğer alerjisi olan şeyi yemeye devam edersen kanlı ishale dönüşecek dedi.
CemileF Cherry5 cherry özelden resim atsam kızarıklık senin bebeğindekiyle aynı mı diye bakabilir misin? Me yaptıysam geçiremiyorum makat çevresindeki kızarıklığı.
Cherry5 CemileF Alerjen maddeyi keserseniz geçer. Limon, domates kivi gibi asitli şeylere dikkat edin
Aybkarslan Okyanus54 eveet ben de hamileyken doğuma yakın asermistim fırsat olmamıştı son da bebekten fırsat olmadı zaten sonra da alerjiyi öğrendik geçmiş olsun 1 sene olacak nerdeyse canım dondurma istiyor😂 ama dondurmaya en yakın şey şu oluyor deneyebilirsiniz. Muzu dilimleyip dondurun sonra blenderdan geçirin kıvamı benziyor
defneninannesi2 Tugces İnstagram da alerjikhayat diye bir sayfa var bebeği alerjen anne çok güzel tarifleri var bakın isterseniz
iki_prens_annesi_ TugbaAda yani net ne zaman yapiliyo bilmiyorum bizde egzama vardi doktorumuz test istiyorum alerjisi vardir belki ondan dedi test yaptirdik alerjisi varmis sut ve yumurtaya 4 aylikti tam suan diyetteyim
Tugces Mom036 ben en son noktaya gelince anladım açıkçası kanlı kaka yaptı bide baştan beri hep kakası mukusluydu huzursuzluk pişik ara ara oluyordu onlarda belirtiymiş ben bilmiyordum
Ayseee27 Mom036 süt ve süt ürünlerinde var yoğurt peynir vs. Gaita testinde çıktı sesli sulu mukuslu kaka vardı süt alerji testide yapıldı çıkmadı ama 1 yaşından önce kesin sonuç vermiyormuş.
Ayseee27 Mom036 süt ürünü içeren yiyeceklerde de oluyor yiceğim şeylerin içeriğinş okuyup tüketiyorum. Bu aralar fazla emmiyor gerçi :(
HeyArnold Benim kızımda süt yumurta alerjisi var. Ama ek gıda ile birlikte havuctan, fasulyeye kadar herşey dokundu Yani yeşil tüm sebzeler enginar haric. Ve turuncu sebzeler havuç, balkabağı gibi. Böyle olan var mı ?