Kdrs 5.5 aylik oglum bugün 6 saattir çok az çiş yaptı minnacık çiş yapmış bugün pek uyumadı huysuzdu normalde 2 veya 3 saate doldururdu bezini bir sorunmu var acaba lütfen bilgisi olan varmı??
Nur_emir Kdrs canım pipisinin ucu açıkmı benim oğlumun sürekli kapandi 7.5 aylık olunca açamadık sünnet oldu pılısını aşağı doğru itin belki ona iseyemiyordur
Dori4884 Aynı sorun bugün bendede var sıcaktan terle atıyor o yüzden bol bol emzir bide su içir dedi doktorum
Kdrs Dori4884 su içiriyorum ama bilemedim bugün huysuzluk yaptı biraz zorla emzirmek zorunda kaldım oda az az
Minikkurabiyem Kdrs senin su tuketiminde etkiler havalar sicak nerde oturyorsun bilmiyorum ama suda sütü etkiliyor biliyorsun bol su iç
iki_prens_annesi_ Kdrs yani benim oglum 4 ay 22 gunluk 25 30 cc iciriyorum severekte iciyo beslemenin ardindan iciriyorum ki midesi su ile dolmasin diye hem sut kalintisi gidiyo hemde havalar sicak cis sorunu yasamadik çok şükür
Kdrs iki_prens_annesi_ iciyor aslında susadiginida belli ediyor ben su içerken ağzını şapirdatiyor 😊 iciriyorumbende demekki daha fazla içirmek lazım
Minikkurabiyem Kdrs o zaman emmesinde sıkıntı olabilir canim aktif emiyor mu kontrol et birde arada sag bakalim ne cikiyor sütun
iki_prens_annesi_ Kdrs masallah minik kuzuya su içirin eminim duzelir terliyolar çünkü havalar çok sıcak
Kdrs Minikkurabiyem emiyor evet ama bugün sıkıntılıydı emmesi uyuyunca emdi az önce bakalım düzelir inşallah geçici bir sorundur çok teşekkür ederim 🙏