inci06 Merhaba sevgili anneler bebeğim 48 günlük ve gündüzleri neredeyse uyumuyor kucağımda uyuyor yatağında uyanıyor genellikle 15 dakkalık kısa uykular uyuyor tecrübeli anneler fikirlerinizi merak ediyorum endişelenmeye başladım kolik olduğu için normal mi bu durum
KaranveAnnesi inci06 benim de bebeğim ilk günlerde öyleydi doymuyomuş meğerse. Doyduğuna emin misin. Bazen tok olsa da uyumıyo bizimki o ayrı tabii
inci06 inci06 sürekli emziriyorum uyusun diye fazla emince de kusmaya başlıyor dr kilo alımının iyi olduğunu söyledi
Duygusm inci06 Bazı bebekler uyurken illa ten teması istiyorlar, benim kızım da öyle. Kızım aynı zamanda kolikti ama onunla ilgisi yok. Kucağınızda güzel uyuyacaktır.
Naneyapragi Senin sıcaklığını istiyor olabilir biz 4.aya kadar yapışık yaşadık resmen bensiz uyumazdı uyusun diye koltukta günümü geçiriyordum resmen. Yani kolikte ağlama nöbetleri oluyor bildiğim kadarıyla bezinin doluluğuna bakarak karnı doyuyor mu ona bak bence
Duygusm inci06 İlk 4 ay yoğun şekilde oluyormuş, sonrası bebekten bebeğe değişiyormuş. Benim kızım 5 aylık, hala gündüz uykularını kucakta uyuyor ama eskisi kadar rahat edemiyor, ufak ufak yatırmaya başladım.