Blackkcat almilla orası öylede zaten fazlasını çıkarıyordu beyaz tonlarda bu civciv sarısı resmen,doktorada yazdım bakalım ne diyecek
almilla Blackkcat pekmez vs verdin mi ? Ben bi ara gaz damlası vermiştim ondan sonra mama yemişti sarı kusmustu
Blackkcat almilla 7günlük daha,ama bugün ilk kez d3başladık probiyotikli,asmlerin verdiği deilde doktoru yazmıştı
YoncAseL Blackkcat merhaba asm nin verdiği bize iyi gelmedi kustu huzursuz oldu doktorumuz ocean 400 ıu yazdı onu kullanıyoruz çok memnunum her çocuğa iyi gelmiyormuş bazı damlalar
almilla Blackkcat o damlanın rengi ne peki ? Sarıysa ondan olmuş olabilir . Nurse haveys kullandığım dönemde bazen sarı kusuyordu
Blackkcat YoncAseL asm ninkini önermedi doktorumuz başka aldık bizde bi-bacD3 probiyotik içerikliymiş
Blackkcat almilla sarı deil canım şeffaf,çok şükür tekrarlamadı,süt fazla gelince mideyi bozmuş gerçekten fazlaydı
Zisann Benimde kızım başlarda sarı kusuyodu doktora gösterdim normal dedi anne sütünden kaynaklı sanırım çok şükür bi sıkıntı olmadı korkma düzelir