Ececik07 Arkadaşlar bilmiyorum böyle bir site ismi vermek yasak mı ama bakiciburada.com diye bir site var acil yatılı bakıcı arıyorum. Bu siteden daha önce bakıcı bulan birileri var mı aranız da? Güvenilir mi değil mi çünkü adaylar ile iletişime geçmek için para istiyor.
Rumeysa34 Kuzucum çok çok dikkat etmen gerekiyor güvenilir birini bulman sık eleyip sık dokuman gerekiyor bi kaç postta yazını okudum sanırım teksin asker eşisin bilgim yok ama Allah yardımcın olsun üstte kalsın 🎈
Ececik07 Rumeysa34 çok sağol teşekkür ederim evet tekim bildiğim her yere haber bıraktım Artık çok zorlanıyorum yatılı biri şart ama mecbur netten bakmaya kadar geldim en azından bilindik bir site bulmaya çalışıyorum
Zelisblt Çocuğunuzu emanet edeceğiniz kişiyi bence internetten ordan burdan bulmayın, çevrenizin veya sizin tanıdığınız güveneceğininz birini bulmanızı tavsiye ederm, uygulama hakkında bir fikrim yok :))
Ececik07 Zelisblt tabi ki önceliğim referanslı olması. Ama yok işte inşallah bulabilirim. Evin her yerine kamera döşettim. İlk başta gündüz deneyeceğim biraz sonra yatılıya çevireceğim. Netten bile biri olursa onlarda da referans şartı ile bakıyorum araştırıp etmeden almam bir de ben hep evdeyim zaten. O yönden biraz daha şanslıyım sürekli gözüm üstünde olur. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Rumeysa34 Ececik07 ah kuzum seni çok iyi anlıyorum bende asker eşi olarak tekim kimse yok var ama yok çocukla o kadar zor ki anlatamam malesef hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil her şey gönlünce olsun