Aysegulbesyo Arkadaşlar 3 aylık bebeğimde pamukçuk var .danki karbonat uyguladıktan sonra çoğaldı.siz nasıl tedavi uyguladınız ? Mikostatin diye damla varmış kullanan var mı ?
Hafsa_23 Aysegulbesyo benm prensese doğmuş doğalı vardı bir kaç ilaç kullandık sildik fayda etmedi bende saldım artık açıkcası. Suan 8.5 aylık dilinde beyazlık var ama yemek kalıntıları süt falan büyük ihtimal
Aysegulbesyo Kh201590 bende aynı batırdım ama benim kız ağzını tam açmıyor elimi ısırmaya çalışıyor bastırıp silemiyorum ve dilini geri çekiyor
Ada_Deniz Kh201590 karbonatı bende yaptım çok ağladı yaktı mı anlamdım tam da pamukçuk değil aslında dili hafiften beyazdı bende artmasın die yaptım tüm biberonları falan da karbonatlı su ile yıkadım ama çok ağladı anlamdım bir daha yapacak cesaretim yok 😔
CanselK Aysegulbesyo biraz huysuzluk yaptı ama aşı da olmuştu ondan kaynaklı heralde, her memeden önce 1ml ağzına sıkıyorum. İster yutsun ister tükürsün dedi doktor
Aysegulbesyo Hafsa_23 ben de süt kalıntısı falan diye önemsemedim ama damağımda da görünce endişelenmeye başladımn
Hafsa_23 Aysegulbesyo inşllah bişey olmaz bizim de vardı skıntı olmadı geçmiyor cnkü önemsesende bizimki öyle oldu yani
CanselK Aysegulbesyo damağında gördüysen bi doktora danış, çünkü benim doktorum damağına ya da yanağına sıçramışsa sıkıntı ama sıçramamışsa bişi olmaz demişti
CanselK Aysegulbesyo yok hayır ama her emzirmeden önce göğüs ucumu siliyorum. Bide mama ile beslenen bebeklerde genelde Oluyormuş her mamadan sonra Dilini temiz tülbent ya da gazlı bez yardımıyla silmek gerekiyormuş mama dilde kalıntı yapıyor ya
Deletedmom326 Aysegulbesyo benim kizim 2 aylikti ezdikk catalla suyunu verdik hemsiremizde onerdi… karbonatlinsuyla sildim agzini icini damaklarini sonra 1 cay kasigi verdim bogazlarin kralarda bile vardi 2 gunde hicc birsey kalmdi… emzigini falanda gogusumude hep kabonatla yikadm
CanselK Aysegulbesyo canını yakabilirmiş emerken falan birde biliyorsunuz pamukçuk bir tür mantar o yüzden önemli bişi bence siz bi doktora başvurun