safis12 Kızlar Iki Aylık Bebeğim var çok fazla gaz sancısı var sürekli ağlıyo bana önerebileceğiniz iyi geliyo dediginiz birşey var mı lütfen yardım edin
Mkelebek safis12 bizde nurse harvey ve biogaia kullaniyorduk doktorumuzz baska bir ilac yazdi ona gececegiz. Inanilmaz pirtliyo 10kere fln pirtliyo ya
zlhaa00 safis12 bol bol masaj tek çare karnına saat yönünde 15 defa yuvarlaklar çizerek 15 de diğer tarafa ayaklarını kaldır bak nasıl gazı çıkıyo o kadar damla kullandım hiçbiri masaj kadar rahatlamadı çıkmasa biraz ayaklarını karnınada çekebilirsin
Edauu Metsil aldık dün eczaneden, dünden beri kullanıyorum gayet iyi pırtlıyo valla 11 lira üstelik, kacta gaz damlası bitirdik ve hic biri etki etmedi nurse harveys haric bide bunu deneyelim dedik gayet basarılı
Sntrklr Kullanmadığım gaz damlası kalmadı desem yeridir. Hiçbiri kesin sonuç vermedi taaa ki doktorum onu verene kadar :) Aguline adlı bitkisel şurup. Kesinlikle ilaç değil gaz çıkarıcı bitkisel yagların bütünleşmiş hali. Şiddetle tavsiye ediyorum daha ilk günden farkı görüceksiniz 😇
Hannur safis12 masaj emzirme ılık duş ve ilgi benimki böle yani ben böyle sakinleştirebiliyorum meleğimi
Aylinto safis12 karnının üzerine tülbent ya da havlu gibi bir şey koyun daha sonra saç kurutma makinesinin en düşük sıcak ayarında karnına tutun hem gazı çıkacak hem de makinenin sesi onu rahatlatacak 🤗