SelcanKuzey Kızlar lütfen bakarmısınız başına gelen bilen ne olur yardımcı olurmusunuz bir aylık bebeğim var emziriyorum altını temizliyorum gazını çıkarıyorum uyutuyorum uyuyor 10 dakika sürmüyor elini kolunu hareket ettirip uyanıyor bu gün boyu böyle devam ediyor neden oluyor bilemiyorum bilen başına gelen ne olur yardımcı olurmusunuz ne o ne ben uyuyamıyoruz 😔🙏🏻
ullkukizill Biz daha o aya gelmedik ama bende şunu yazmak istedim bizde hep bebeğe kundak yapılır ki ellerini kollarını sallayarak kendini korkutup uyanmasın diye. Size de tavsiye ederim 😇 SelcanKuzey
12345678b Canım suan yenı dogdu onun gazı vardır sen me kdar gazını cıkartsanda onun gazı tükenmez. Ben 2,5 ay uyumadım cocukta bende. Bır sure boyle devam eder canım. 3 aydan sonra azalıyor merak etme. Gaz masajları yap karnına
Naneyapragi Canım bebekler belli bir döneme kadar sıçrama hareketleri yaparlar eğer problem gaz vs değilse ya kundak yapmalısın ya da yüzüstü yatırmalısın. Yüzüstü yatırdığında da dikkatli olmanı öneririm🌸