Kızlar daha önce de post açmıştım bununla ilgili mastit mi diye sol mememde ağrılı bi yumru oluşmuştu doktora gittim çok emzirmekten olduğunu söyledi antibiyotik verdi ultrason çekti iltihap varmış ve bir sürü kist olduğunu da öğrendim ve o memeden emzirme sagarak ver dedi ben de iki gün öyle yaptım bu arada bebeğim 2,5aylik ve mama desteği yapıyorum öyle çok sütüm yok.sonra antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi ucunda beyazlık oldu ve diğer memede de çıktı bebeğim memeden inmiyor bu arada orda uyuyo.ikisi de öyle olunca sağmak için vaktim yoktu ve biberona alisirsa memeyi unutur diye emzirdim antibiyotik bitti hala emziriyorum ama yumrular duruyo ağrı olmasa da.bi yandan da korkuyorum çünkü doktor şimdi emzirirsen ilerde hiç emziremezsin dedi ama meme reddinden de çok korkuyorum daha önce yaşadım 2 günde memeyi unuttu.vermeyeyim desem kucağımda aranıp ağlıyo kıyamıyorum uyuyamıyo başına gelen var mı geçer mi tekrar doktora gideyim mi söyleyecekleri hiç işime gelmiyo başka nasıl geçer masaj sıcak su soguk hepsi denendi