Hanımlar öncelikle merhaba 😊 uzun zamandır zor bir dönem geçiriyorum ilk başta dişten kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama dişleri çıkmasına rağmen hala durum aynı. kızım 1 yaşında. sürekli memede olmak istiyor. eee tabi sütüm de eskisi kadar çok değil. gece çok sık uyanıyor emmek için hatta uykuya dalıp meme ağzından çıkınca tekrar uyanıyor. bu durum beni çok yormaya başladı. ne benim nede kızımın doğru düzgün bi gece uykusu yok. gece emmeside sütüm yeterli olmadığı için doymadığını ve o yüzden uyandığını düşünüyorum. bugün biberona süt yaptım içine de bebe bisküvisi attım. içmedi. biberonu kesinlikle kabul etmedi. en azından geceleri biberonla süt vererek daha uzun uyumasını sağlamak istiyorum fakat biberonu kesinlikle istemiyor. ayrıca troidim var ve ilaç dozum yüksek olduğu için doktor memeden kesmemi söyledi fakat biberonu tutmadığı için memeden de kesemiyorum. bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. biberona nasıl alıştırabilirim? veya biberon olmadan da memeden kesebilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. 😊