imgesi Sevgili anneler sutum kesilmek uzere lutfen yardimci olun ne yapmaliyim bestlak damla kullandm rezenede iciom fayda etmio… bole bildgnz bi yol varmi cocuga yetmio artik 1 aydr mama kullanmak zorunda kaldm… lutfen bilen varsa solesin
Naz0106 imgesi İncir uyutması denediniz mi benim sütümü çok arttırmıştı denemediğseniz denemenizi tavsiye ederim
Monik1 imgesi humana still tee çayı mutlaka alın benim sütümü o geri getirdi. Birde günde 3 litre su pişman olmazsınız
imgesi 4234 bende lansinohunkini kullanıyorum ilk 6 ay çok güzeldi 6.aya bi girdik sütüm yarı yarıya dan daha az oldu Ne oldu anlayamadım öyle bir stres sıkıntını falan da olmadi çocuk ek gıdaya geçince azalıyor diyorlar ama ben hiç öyle olduğunu düşünmuyrm
Kusannesi Dereotu yeşillik bulgur pilavı bol bol bebeğini öpüp koklamak sütüm var diye düşünmek uyuyabildiğin vakitlerde uyumak dinlenmek megatif düşünmemek bebeğin emmediği boş zamanlarda pompa ile çekip memeyi uyarmak
imgesi Kusannesi Kuzum benim çocuk hiç emmedi Ben altı aydır süt sağıyorum 6 ay hiç sıkıntı yok da o kadar çok sütüm vardı ki dolapta koyacak yer bulamıydk ma çocuk 6. Eve girince sutum o kadar kesildi ki Şimdi bir günü bile geçiremiyorum.
4234 imgesi bilemiyorum benim bebeğim daha çok küçük . Bende bi kaç gündür kullanıyorum ama ona rağmen arttı
Liva90 imgesi benim bebeğimde 3 yün emdi sonra yetmediğini düşünüp biberonla mama verdm bir daha asla tutmadı beni kahroluyorm elimde değil her yolu denedim olmadı sağıyorm ama günde bir kez falan hep mama veriyorm hiç emmediği halde siz mama takviyesi yapmadan doyurabildnz mi?
imgesi Monik1 humana var canim evde icmeye calsyrm ama ne kdr siklikla kac ölcekle iciosunz cok sekerli die icmemistm bende
imgesi Deletedmom329 hayir canim adet donemi degl herzman ki gbi 4 saatte bir sagiyrm yani hiv bse degismemesine.ragmen bi anda cok kotu oldu 100 cc cikaran gogsum smdi 30 zar zor cikartio
imgesi Minnakseven tamam canm onuda deneyim ben herhangi bir hormon bozukluguna yada kilo alinmina sebep oluomu
imgesi Kelebegimmmm herzamanki gbi 4 saate bir sagyrm daha kisa surede sagsam zaten bu sefer hic cikmio
imgesi PureLove23 2 aydr bole az… once az die cok onemsemedim stoklarimiz vardi die smdi hepsi bitti gune bile yetmio cocuk mama alio
Cansu_ertem imgesi 1 su bardağı pekmezle yarım su bardağı sıcak suyu kavanozda karıştır üzerine 1 yemek kaşığı tereyağı yak her gün 3 yemek kaşığı iç. Gerekirse farklı zamanlarda 6 kaşık içmiş ol. Her deneyenin sütüne fayda etmiş sana da eder inşallah
imgesi Cansu_ertem her gun pekmez yemeye calsyrm bunu da deniyim canim insallah allahim bi am once artirir… allahim hoc bi yavruyu anne sutunden mahrum etmesin