Mkelebek Kizlar bebisleriniz gunduz ne kdr uyuyor benimkisi 10 dk anca uyuyo sonra uyaniyo hic uykusunu alamiyorr. Bazen yarim saat uyuyor
Sule_eylul2906 Mkelebek 51 günlüğüz bizdede aynı sık uyuyo ama hemen kalkıyo en fazla yarım saat uyumuşturr😊gece uykularımız uzadı ama emzirip geri koyuyorum bende yerine tekrar uyuyo 👼🏻
Btlaydnn Mkelebek benimkide 51 günlük aybı gündüz uykudan kızarıyo gözleei ama uyku yok😬 10-15 dk anca dalıyoe sonra uyanıyor mızmız
Mkelebek Sule_eylul2906 geceleri sureniz nasil. Bizim 2bucuk saatte 1 uyanma. O uyanmalarda aciktigindan degil yani 2 dk emiyo tekrar daliyo
Nesizade Mkelebek aynı benim de öyleydi şimdi 70 günlük bazen 3 saat uyuyor bazen saat başı meme istiyor daha düzene girmedi yani ama gündüz uykuları İçin kundak öneririm çünkü elleriyle Yüzlerine dokunmayı öğrendiler ve bu onları uykudan uyandırıyor 🥰
Sule_eylul2906 Mkelebek bazen 3 saat 3.5 saati geçmiyo ama acıkınca kalkıyo emziriyorum tekrar dalıyo son 1 haftadır böyle 🤷♀️Gündüz kundak yapıyorum arada oda o zaman uyuyo gerçekten ama en fazla 1 saattir 😖
Mkelebek Nesizade kundak cok denedim asla istemiyo hemen uyaniyo ve sinirleniyo.. uykuya dalinca ben ellerini tuttum biraz amaa yok nafile. Yuzustu cok guzel uyuyor