Kızlar merhaba. Bu haftaiçi doktora gideceğiz ama size de sormak istedim belki o zamana kadar bi yolunu sizden öğrenir ve geçmesini sağlarım. Kızımın özel bölgesinin üst kısmında yani göbeğinin hemen altında uzun zamandır geçmeyen kızarıklık ve pütürlenme mevcut. Külot beze geçtiğimizden beri durum böyle. Sürekli altını yıkayarak temizliyorum, iyice kuruluyorum, bepanthol pişik kremi sürüyorum, cilt kremi emince de bepanthol sensiderm sürüyorum çünkü kaşıyor. Bu şekilde yapıp yaklaşık 15-20 dk açık bırakıyorum hava alması için ve her bez değişiminde de uyguluyorum. Fakat bir türlü geçmiyor. Prima premiumcare külot bez kullanıyorduk, bezi değiştirdim molfix aldım. Bezden kaynaklı diye düşündüm ama yine de geçmedi. Mantar olduğundan şüpheleniyorum. Daha önce popo yanağında vardı, doktoru advantan m losyon vermişti ve hemem geçmişti. Şimdi bu kremi tekrar özel bölgesinde de kullanabilir miyim emin olamadım, doktoru da izinde olduğu için irtibata geçemedik telefonlara dönüş sağlamıyor şuan. Bi bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?