Cemremmm Testim pozitif cıktı dün geldiler ilac getirdiler bir yasında kuzum var çok düşkün memeye emmeden durmuyor ben ne yapıcam şimdi benden ayrı da duramıyor corona olan iyileşen var mı yardım edin bana
Babyy88 Cemremmm belırtılerınız neydı yanı bebekle senı ayrı mı tutucaklar😖 cok gecmıs olsun allahım şifa versin ınsallah üzüldüm 😔
Habibe08 Cemremmm nerden bulasiyo cevrenizdemi vardi yoksa baska biyerdenmi cok merak ediyorum bu soruyu ya
Cemremmm Babyy88 sanki normal grip gibiydim bi kaç gün sonra tat be koku duyum gitti birden hastaneye gittim ciğer filmi cektiler lekeler gördüler sonra direk test sonuç pozitif 😔
Cemremmm ErsanveEnsar nasıl geçti o dönem neler oldu anlatır mısınız suan çok korkuyorum ya kötüleşirsem diye siz neler yaşadınız 😔
-Nur- Bende pozitifim canım hem emziriyorum hem hamileyim ilaç kullanmıyorum o yüzden hemen atlatırsın inşallah
Guguk -Nur- size emzirmeye devam edin dediler mi merak ediyorum bu konuda kimine etme diyorlar da çok geçmiş olsun :(
-Nur- Cemremmm biraz var maalesef öksürük ile birlikte zorluyor hastaneye yatiracaklari aslında ama kağıt imzalayıp çıktım hastaneden çünkü bebeğim 10 aylık birakicak kimsem yok hastanede onada bir şey olur diye korktum
Cemremmm -Nur- sizinde durumunuz zormuş allahım kurtarsın hepimizi bi illetten ayakta mısınız kim bakıyor size
-Nur- Cemremmm ayakta olmaya çalışıyorum çünkü bulunduğumuz şehirde hiç akrabamız yok eşim de pozitif oda rahatsız idare etmeye çalışıyorz bugünümuze sukur