SevgiSungur Bebeği 1,2 aylık olup diyetisyene giden var mı bu sağlıklı olur mu sütümüzle ilgili.diyetisyen emzirenlere özel diyet yaptırır ama güvenilir olurum ki
Sulegorkem SevgiSungur ben gidiyorum canım diyetisen ona göre sana öğünlerini veriyo merak etme hatda sütün bile arta bilir benim öyle oldu 15 günde 2.600 gr sadece yağdan kaybettim benim yağ oranım çok yüksek çıktı çünkü Bebeğimde şu anda 2 bucuk aylık
Sulegorkem SevgiSungur kranKolataKodaba Kader477 Sabahları kahvaltıda 1 yumurta kibrit büyüklüğünde 3 parça peynir 5 tane zeytin 1 domates 1 salatlık biraz yeşillik 1 fincan rezene çayı 2 dilim ekmek kepekli Ara öğün: Bir kase meyve veya 10 tane Badem fındık fıstık veya 2 tane hurma Öğlen: Bir dolu tabak etli veya tavuklu sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek Ara öğün: Bir kase meyve veya 10 tane badem fındık fıstıl veya 2 hurma Akşam: Bir kase çorba 2 kaşık pilav veya makarna ( 2 dilim ekmeğe bedel) 100 gr tavuk veya et ( dolu bir tabak sebze yemeği de olur) 1 kase yoğurt İstenildiği kadar çok az yağlı salata Yatman önce: (en az 2 saat önceden ) Bir fincan şekersiz çay 2 parça girisini veya kepekli biskuvi Gün içindede 2-3 lt kadar su Birde bol bol yürümek ben ortalama günde 6-7 bin atıyorum
kranKolataKodaba Sulegorkem canımm Neler yapıyorsun kısaca bahseder misin bende 3 buçuk ay oldu Doğum yapalı veremedim kilo. Diyetisyene gittim ama klasik bi liste verdi hiç motive olamadım
Kader477 Sulegorkem biraz bizide bilgilendirirmisin canım eşim diyet yapmamı istemiyor kilom çok fazla
TugbaSaray Kader477 bugün doktorum bana bebeğini geceleri sık sık uyandırıp emzir geceleri sütün hep yağlı oluyo o kilo alıcak senin de yagların gidicek dedi denicem bakalım normalde emzirip yatırıyodum o uyanana kadar ama bide doktorun dediği gibi yapıcam
diraraa kranKolataKodaba emziren anne diyeti :)) icinde bol bol hurma ceviz sut olan bi diyet :) ana ogunler protein ve lif icerikli
Sulegorkem kranKolataKodaba nerdeyse hemen hemen uyuyorum dışarı çıkmam gerekiyosa yanıma kuru yemiş alıyorum ara öğün için yemeğide ona göre bileyler ayarlıyorum he birde benim diyetimde abartıya kaçmadan açırı yağlı olmadığı sürüce kızartmalarada yer var ben aile planlamasındaki diyetisyene gidiyorum