Yesimgulcakir Arzuayse benım A negatıf eşimin 0 pozitif oğlum 0 pozitif. Arkadasımın eşide kendide aynı kan b pozıtıf çocuk 0 negatif
big_way Arzuayse Benim kan grubum ab pozitif eşimin a pozitif bebeğim b negatif. Çok şaşırmıştım. doktor anne babalarınız da iki tarafta da negatiflik varsa normal bu durum dedi. Her iki dede de negatifmis.
denizyildizi Arzuayse bizde de aynı durum var ben 0+ elim a+ oğlum a- Dr hastaneden çıkmadan başka testler yaptı nadir görülen bit durum dedi. Kadın Doğum Dr um 3 Aydan sonra bebeğin kan grubu değişebilir tekrar baktır dedi. 3 ayı bekliyorum
Karides Arzuayse olur gayet normal. Sizdeki negatif antijenle babadan gelen negatif antijenin buluşması ile oluyor . Yani çekinik iki negatif antijen bir araya gelmiş😉
Arzuayse Karides iyi yapmis ozaman 😁3sene bekledik evladimizi Allah olmayanlara versin .Allah saglik versin bebislere
Happymother Eşim 0+ ben ab+ oğlum a- dr bile şaşırmıştı özel hastanede tekrarlamıştım ama milyondada 1 olsa oluyormuş 7 gen altı alabiliyor dedi dr kızımında b+