Tugce89 Derenkuzum bn iki ay kullandım sonra bıraktırdı doktor .keşke devam etseydim saçlarım inan bir tek bile dökülmedi bırakinca direk dökülme başladı
Esranurr Ferra sonal kullanıyorum ben de 27 gün oldu doğum yapalı Kan değerine 1 ay aşısına geldiğinde bakacağız demişti ebe 🤗
Derenkuzum Tugce89 ohaa benim de o yüzden mi dökülmeye başladı tekrardan bende tekrar kestirmeyi düşünüyordum saçlarımı
Aryemus_3 Derenkuzum Bende kullandım değerlerime baktirdim iyiydi saçlarım aşırı dökülüyor yine sağlık ocağı doktoru cildiye ye git dedi
Tugce89 Derenkuzum tabi bide progesteron hormonu yüksek oluyor hamileyken sonra düşüyor .ama bn demir ilacını bıraktığım an dökülme başladı
Esranurr Derenkuzum Bende zorla alıyordum ilacı aldıktan sonra sanki karnımda şişlik hissi oluyordu doktorum gece yatarken iç demişti dediği gibi yapınca iyi geldi bana sizde öyle bi deneyin ,🤗🌸
Derenkuzum Miraykiz58 evet doktorumun asistanına ilettim dönüş yapacak benim merak ettiğim herkese aynı ilacımı yazıyorlar folik asitte içeriyor benim ilaç yani bebekle alakası var mı anlamak istedim