Hdonmz4 Kizlar 3 aylik rota aşısı olduk, sonrasında huzursuzlugumuz olmadi, Keyifsizligi falanda yok ama surekli kusuyor, emdigi bosa gidiyor gibime geliyor varmi yasayan
Busraf44 Hdonmz4 Ben içtikten ilk yarım saat içinde kusmaması lazım diye biliyorum. Ne zaman oldu ve ne zaman kusmaya başladı o önemli
Ada_Deniz Hdonmz4 canım o aşı değişik ya kimi hiç birşy hissetmior kimi hzursuz kimi kusuyor kimi kabız kimi de ishal oluor ben daha çözemedim beklim şurda bizde de aşı günü 2 defa kaka yaptı sonrasında 3 gün yapmadı hiç o gğn bugundürde aralıklı yapıor eskiden hergün yapardı kakasını biz de çok huzursuzluk oldu 3 gün ağladı şiddetli bir şekilde 15 günde iştahsızlık oldu doktor yapar aşılar dedi rotadan mı diğerlerinden mi kaynaklı bilemiorm orasını hepsini aynı gün olduk
BusbusveHashas Hdonmz4 o gün biraz emdiğini çıkardı ama sıcaktandır dedim 3ay 11 günlükken olmuştuk ilk dozunu
Hdonmz4 attbianne aşıyı iki gun once sabah oldu aksama kadar kusmadik ama aksamustu basladi kusmaya İki gundurde devam ediyo emiyo 10 dakika demeden cikiyo 🤷🏻♀️ Busraf44
Hdonmz4 Betulcukur baska aşısı yok dedi ebemiz sadece rota bu ay oda istege bağlı dedi sadece rotayi yaptirdik
Bebikom_ Hdonmz4 bizimkide 19. Da oldu 3 aylık ishal oldu nasıl geçer bilmiyorum. Kusma ve ishal yan etkisiymiş
Esarikayy Hdonmz4 biz iki dozunu da yaptırdık bir sıkıntı olmadı. En belirgin etkisi bir kaç gün süren ishal demisti doktorumuz ama bizde öyle birşey de olmadi
zerroya Hdonmz4 aşıdan ne kadar sonra emzirmeye başladınız bide tutuş pozisyonu da önemli ilk 15dk yarım saat midenin altından olucak şekilde tutma demişti bize doktor standart kolunun üstüne yatırarak tut demişti emzirmeyi de 15 - 20dk kadar bekletip vermiştim kusma vs olmadı bizde