Bryumakmutluluk Kızlar 9 aylık bebeğim var ilk defa Temmuz 18 de adet oldum emziriyorum 18 Ağustos ya olmam gerekiyordu bugün 5. Gün daha olmadım korkuyorum acaba böyle olan var mı en geç kaç güne oluyor😞
Aras-ve-annesi Bryumakmutluluk ben doğumdan sonraki adetimden iki ay ay sonra tekrar adet olmuştum ilk aylar düzensizlik normal canm
milasmommy Bryumakmutluluk üf aynı korku bendede var 3.5 ay evvel önce doğum yaptım. 28 temmuzda adet oldum. 20 Ağustos da olmam lazımdı maalesef hala olmadım bel ağrım var uyku hali var inşallah değilimdir ya
Bryumakmutluluk Aras-ve-annesi test alıp yapsam mı diye düşünmüyor değilim ne bileyim herşeyden tedirgin oluyorum kasıklarım ve belim çok ağrıyor olamıyor muyum acaba valla biraz da olsa rahatlattınız beni teşekkür ederim 🙏🙏
Hafsa_23 Bryumakmutluluk bende ortalama sizden 10 gün sora olmuşumdur kasık ağrısı değil de bildiğiniz yumurtalık larım ağrıyor kızımı emzirirken hapşurdum sanki hür an bıçağı sağladılar yumurtalığıma anlamadım
Aras-ve-annesi Bryumakmutluluk içiniz rahat etsin diye yapın o zaman yada bir iki gün daha bekleyin 😊
aytiii Bryumakmutluluk içiniz rahat edecekse alın bir test yapın ama düzensizlikler de normalmiş doğumdan sonra 1 yıl
Bryumakmutluluk aytiii galiba öyle yapacağım sanırım burda beklenmeyen gebelikleri görünce tedirgin oldum
Pelo_00 Bryumakmutluluk normal, hatta normal bir zamanda da 7 güne kadar geçikmesi normal. İlk bir yıl Son adet tarihinizden sonrada gelebilir öncede gelebilir. İki haftada bir görenlerde oluyor. O yüzden bu dönemde hamile kalınıp kalınmadığı konusunda tedirgin olunuyor.
Bryumakmutluluk Aras-ve-annesi bugün eczaneler kapalı diye yarın bi test alıp yapmayı düşünüyorum içim rahat etsin diye 😊