Senayigitali ıhlamur haricinde ben hergün sabah akşam muhakkak ılık suyla karıştırıp dut pekmezi içirdim , bir kereye mahsus siyah turbun içine normalde bal koyup 1 gün bekletirler öksürük için ben siyah turba yine 1 tatlı kaşığı dut pekmezi koyup 24 saat beklettim içirdim. Çörek otu yağı demişti burdan bir arkadaş ben yağını vermedimde çörekotunu iyice dövdüm eleyip kiviyle karıştırıp yedirdim. Bir ara burun tıkanıklığı olmuştu vicks baby rub aldım ayaklarının altına çok az sürüştürdüm ve geceleri kaynar suya vicks atıp yanına bıraktım . Her gece başucuna karanfil batırılmış soğan koydum . Nerdeyse her gece delik delik yaptığım gazete kağıdını göğsüne ve sırtına koydum gündüzleri de göğsünde ve sırtında havlu bez bulundurdum uyuyup uyandıkça sürekli değiştirdim terinin sırtında kurumaması gerekiyormuş. Balgam içinde sürekli serum fizyolojik ve ağızdan çekmeli aspiratörle temizledik tamamen iyi oldu oğlum çokşükür . Hatta bronşit kolay kolay geçmez öksürüğü bitmez diyorlardı çokşükür maşallah diyeyim tek bir öksürük bile kalmadı 💞