meleklerim22 Menenjıt aşısı oldu bebeğim 8 aylık. Ateşi var 37. 5 Normalde 8 9 aylık bebek ateşi kaç olur
Ceylanceylin meleklerim22 normal sayılır diş çıkarıyor da olabilir onun ateşi de olabilir calpol ver veya bebekler için parol şurup var ağrı kesici ateş düşürücü dolven de iyi ateş düşürücü verirsen düşer ateşi
Sergl1425 O aşı ateş yapabiliyor diye biliyorum ve ani den düşüp yükselir miş çevrem de yaptıran lar öyle demişti 38 in üstüne çıkarsa calpol verin bnce sürekli de kontrol edin geçmiş olsun
meleklerim22 Sergl1425 teşekkür ederim.paronox fitil verdim. Henüz etksini görmedi. Islak bezler koydum vücuduna bekliyorum
Sergl1425 meleklerim22 ateşi korkulacak gibi değil suan çok da panik olmayın beze suan gerek yok bnce ama içiniz rahat edecekse yapın tabi
Synmannesi meleklerim22 bu kadar az ken fitil vermeyin öncelik calpol şurup olsun lütfen :/ fitil baktım şurup yutmuyor kusuyor çıkarıyorsa verin fitil yada calpol verdin geçmedi 6 saat sonra fitil ver gereksiz fitil çok zararlı
meleklerim22 Calpol şurup verdim ilk kustu oyüzden fitil verdim. Ilk defa ateşlenıyor oyüzden tedırgınım