Annemmmm Blzbrk ben 15 günlük ken vermeye başladım ve en iyi o geldi bize ilk zamanlar demleyip bir çay kaşığı veriyordum biraZ buyunce sabah öğlen akşam verdim
mer_mer Annemmmm Burcem mavisimmm20 Blzbrk nasıl hazırlıyorsunuz toz kimyon olur mu yemeklere kattığımız
Ulzougyud Blzbrk toz taze çekilmiş kimyonu suda kaynat sonra süzgeç yada temiz bir tülbentten geçir bebeğin daha günlükse bir iki çay kaşığı ver rahatlar ve mutlaka verdikten sonra masaj yap Bebişe çok iyi geliyor
mavisimmm20 Ben veriyodum canım bı işe yaramayinca rezene çayı veya anne çayı veriyorum onlar daha çok fayda ediyor
mavisimmm20 mer_mer evet toz kimyon verdim bende marketten alıp bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon kaynattim suzdum bit iki çay kaşığı icirdim
Fatosveaselbebek mer_mer marketten de olur ben taze cekilmis vermemistim yarim cay bardagi icme suyuna 1 cay kasigi kimyonu koyup kisik ateste kaynettim suzdum ilikken bebegime verdim iki cay kasigi verdim gerisini ben ictim sutumden de gecsin diye
brokoli ben kendim iciyorum rezene cayina kimyon ekleyip. bebegime henuz anne sutu , d vitamini damlasi ve nurse harvey’s gaz damlasi disinda birsey vermedim