Hasderluna Kal_bim55 kehribar kolyeyi ikinci el önermiyorlar pek enerji geçişi oluyormuş, kişisel bir ürünmüş yani ama evet biraz pahalı
Kal_bim55 Efemm Teşekkür ederim de orda uygunum ya ben durumum yenisini almaya el verişli değil efendim
Hasderluna Kal_bim55 tesbihanede indirim vardı, bir de yeni üyeye indirim veriyordu, 130 tlye falan geliyor ve orijinalmiş
Elifsu60 Kal_bim55 canım ben kızım doğmadan önce almıştım şuan 6 aylık oldu diş patladı kullanmıyorum 80 liraya verebilirim istersen
Kal_bim55 Hasderluna çok teşekkür ederim anne ilginiz yardımınız ve anlayışınız dan dolayı ayrıca mutlu oldum💃
Esesesss Canım instgram da kehribar_dis_kolyesii diye bir sayfa var fiyatlar uygun. Arkadaslarım önerdi cok, memnunlar. Bende aldım kargo da daha. Fiyat kapıda ödeme kargo dahil 95 TL idi. Ucuz faydası olmaz diye düşündüm ama herkes fayda gorunce bende aldım
Kal_bim55 Esesesss ya ben burda beklesem ücretli mi sayfa sizin ürününüz gelince haber dar eder misiniz
Hasderluna Kal_bim55 ne demek canım devir ekonomi devri birbirimize destek olmamız lazım, inşallah en ucuzunu güzelini bulursun
Kal_bim55 Hasderluna inşallah biraz sıkıştık bu ay almak istedim 😔ama baktığım da hep 500 250 en ucuz