patitoo Peki sezaryandan sonra göbek değilde baldırlarımın kalınlaşmasını napıcaz hanımlar😒 jean giymeyi özledim gerçekten pantalonlarım bacaktan girmiyo, bacaklarda kilo alınır mı ki çok garip geliyo bana doğum yapalı üç ay oldu bu arada😯
KbrCry patitoo 7 ay oldu hala gobegim kaldi valla bende uzuluyorum ama cogu gitti azi kaldi. Zamanla gidiyor merak etmeyin Umarim bu gidenlerden biri de benim gobegim olur 😁 28 kilodan 18 i gitti. 4 kilo daha vermek istiyorum. Hayirlisi artik
BhtrOlcay_ patitoo sorma ya bnmde aynı sorunum var resmen tüm dolabımı yenilemek zorunda kldım alt ksmımdan jeanlRrim duruyoo öyle gözüme bakıolar napcazda gidicek bacaklar ya snir bozucu grçkten😔😔😔
patitoo BhtrOlcay_ yazı elbiselerle etekle kapattım kışa doğru bende dolabımı yenileyeceğim sanırım aynen canım benim de her şeyim öylece gözüme bakıyo 😂😂😂 hatta ben bunlarq nasıl giriyormuşum ya diyorum kendi kendime hahahaj
BhtrOlcay_ patitoo 😂😂😂😂 aynen aynenn 36 bedeb giyiyırdumm zyıf değilddim öyle bile dedğn gbi nasl oluyomuş dyrum😂😂😂👍🏽