DeryaKenanKayra Kızlar bebeğim 11 aylık gece çok sık kalkıp emiyor. Çok uykusuz ve yorgun kalıyorum bunun için gece normal inek sütü sulandırıp versem sizce iyi olur mu yapan var mı😔
Sdnrruznn DeryaKenanKayra 1 yaştan önce inek sütü önermiyor doktorlar 1 yaştan sonra da günde sadece 1 su bardağı dedi geçen bende sormuştum aynı şeyi doktoruma
Kadervural DeryaKenanKayra yogurt veriyorlar ek gidada ama inek sutu verilmiyo diyorlar bende anlamadim ki inek sutunden oluyor zaten yogurt direk inek sutu neden olmuyo acaba
Mommy_ DeryaKenanKayra 1 yaşından önce inek sütü önerilmiyor. Sonrasında da karın doyurmak için inek sütü tercih etmemelisiniz. Yapmak istediğiniz şey sizi amacınıza ulaştırmaz. Üstelik anne sütü üretiminizi de azaltırsınız. Uykuyla ilgili problemlerinizi çözmelisiniz. Destekli yani sizi emerek uyumaya alışmış olabilir. Ek gıda yeterince almıyor doymuyor olabilir. Diş çıkarıyor olabilir.
DeryaKenanKayra Sdnrruznn gece her saat yarı uykulu halde uyanıp uzun uzun emmesi beni mahvediyor napıcam bilmiyorum
DeryaKenanKayra Mommy_ evet haklısınız da emerek uyumuyor ek gıda da hiç atlamıyorum sürekli veriyorum ama neden hala bilmiyorum