KahramanAnne Kızlar oğlumun dili bembeyaz sanırım pamukçuk 😔 Bu önemli bir sorun mu ne yapmalıyım? Doktora gitmelimiyim?😔
Tugce48 KahramanAnne bir cay bardağı suyun içine bir çay kaşığı cep sodası koy gazlı bezi bu suyla ıslat agzının içini bir güzel temizle gecene kadar yap. Gecmezse git doktora cünkü bazen annenin meme ucundaki mantardan da kaynaklanabiliyormuş pamukcuk o zaman anne tedavi oluyormus gecmiş olsun canım
Husran34 KahramanAnne gotursende karbonatlı su ile sil diyecek bir çay kaşığı karbonati kaynamış soğumuş suya at karıştır dilini sil canım sildirmezse bebek kulak çöpü ile yap rahat oluyor
Esmataha KahramanAnne pamukçular için damlalar var kuzum eczaneden alabilirsiniz. Bi kaç günde etkisini görürsün.
berenlieffuli KahramanAnne aynı korku ile bende gittim süt izi de olabilir dedi karbonatlı su ile meme ucunu sil sonra ağzına ver çocuğun o ordan alır dedi bana
Tugce48 KahramanAnne olmaz cocuk doktorumda bu yöntemi söylemişti. Genelde mama içen bebeklerde olurmus ama bazen anne sütünden de oluyor demek ki
asuuude Canım benimde bebeğimde oldu ağız mendilini karbonatlı suya batırdım pamukçuk olan yeri biraz sert sildim sabahına hiç birşey yoktu bi zararı olmaz doktorlar bile diyor bunu
Gulsahhhh Karbonatlı suya gerek bile yok temiz yeni yıkayıp kuruttugun tülbenti serçe parmağına geçir Bebeğin ağzını Sil hiç bişey kalmaz
Erroerto Pamukçuk nasıl geçer bilmiyorum da oluşmaması için mamada sonra biraz emzik verin mama kalıntıları olmayınca Pamukçuk yapmaz 🤗🤗
Mehmetaslan KahramanAnne her emzirmeden sonra su vermelisin canım 1 2 çay kaşığı geçince tekrarlamasın diye. Gazlı bez ve su ile temizle güzelim
Minikannesi00 Deletedmom99 evet eskiler hep öyle der, annemi aradım o söyledi ve garip bi şeklde geçti eser kalmadı, saçımı parmağıma doladım ve dilinin üstünü hafifçe 2 saniye sildim abartmadan . Ve bunu 2 gün yaptm gwçti gitti