gigibjk Iyi aksamlar 5 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra bir kez adet gördüm sonra olmadı adet acaba bu normal mi yaşayan varmı hanımlar?
Naz0106 gigibjk 1 yıla kadar olmaman normal bende 40 çıkar çıkmaz adet oldum 11 gün sürdü 1 hafta sonra yine adet oldum
limonlukarpuzzz gigibjk 1 yıla kadar normal dedi doktorum düzensizlikler ama çok şükür düzensizlik yaşamadim ben. Emziriyor musunuz acaba ?
Abdullah_aras2 gigibjk bende 4 ay önce sezaryen doğum yaptım ve daha hiç adet olmadım doğumdan sonra ki kanamam da en fazla 20 gün sürdü emzirdigim için 9-10 aya kadar normalmiş olmamasi
Naz0106 gigibjk Evet benimde çok erken oldu doktorumu aradım pazartesi gel bakalım dedi biraz korkuyorum bir şey çıkar diye
limonlukarpuzzz gigibjk emziriyorsaniz adet düzensizliklerinin olması çok normal emziren anneler 6-7 ay görmeyenide var ama hemen olanida sanirsam kişiyle alakali
Duygusm gigibjk Benim de 5 ay oldu, adet olmadım. Doktorum emzirdiğin sürece olmayabilir, normal demişti.
limonlukarpuzzz gigibjk 1 yila kadar normlamis canim düzensizlik doktorum öyle demisti ben doğum kontrol hapi içiyorum benim düzenli ama dogum kontrol hpi içmeden öncede düzenliydi. Hatta o donemde emziriyor olmama ragmen kirkim çikmadan tekrar adet gormustum.