gzmzm Hanımlar kızım 2 yaşında. Kulaklarını kontrol ederken fark ettim baya bi kir birikintisi olmuş. Neredeyse deliği kapamış. Biz temizleyemiyoruz haliyle. Kulak burun boğaz doktoruna götürmeyi düşünüyoruz. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Ikrazumra19 gzmzm yıkatmayi dusunuyorsaniz onun aliskanlik yaptığını soyluyorlar bir kere yikaninca senede 1 yıkanması lazjm mis tanidigimm birinde oyle olmustu dusstan sonra temizleyebilirsiniz aslinda benimde kizim 2 yasinda her dustan sonra temizliyorum
Sarikuzumalp gzmzm aslında kir hep kendini dışarı atar. Ben o şekilde alıyorum genelde dışa çıkmıyor mu sizinki
bluem gzmzm ben kizimi 6 ayindan beri tel tokanin arkasiyla uyuyunca temizliyorum kulak copu kiri arkaya itiyor tel toka delikli oldugu icin direk cikartiyor uyudugunda hafifdan kulagini tutar oyle alabilirsiniz yikatmak cok iyi birsey degil diye duydum ama tbi doktora sorun genede
Alpingo gzmzm selamlar,suanda bizde de aynı sorun var yarın dokyora gitmeyi düşünüyoruz nasıl bi yol izlediniz acaba
gzmzm Ikrazumra19 yok yıkatmak değil. Bir alet varmış o aletle kiri çekip alıyorlarmış. Eşimin kulağında uğultu vardı çınlaması oluyordu gitti kiri bu şekilde çıkarmışlardı. Banyodan sonra sadece kulak kenarlarını kuruluyorum.
gzmzm Sarikuzumalp ışık tutup bakayım dedim ama alınacak gibi değil baya iri ve sert yapışmış kalmış, yanlış bir şey yapıp geri de itmek istemiyorum
Sarikuzumalp gzmzm o zaman dediğiniz gibi doktora bir gösterin. Aman deyim kulak çöpü falan denemeyin çok zararlı. Doktor size bir yol gösterecektir 😊
gzmzm Sarikuzumalp yok hiç denemedim kulak temizleme çubuğunu. En azından doktor görürse en uygun temizlemeyi yapar. Çünkü temizlenmezse de kulakta ağrı yapabilir çünkü cidden çok büyük kir