Ozg3kaya Arkadaşlar merhaba, 1 ay önce sezeryan doğum yaptım dikiş yerimin 2-3 cm üstünde 2 parmak kalınlığında ödemim var. Sizde de aynı şey oldu mu (sezeryan doğum sonrası) bu durum normal midir? Not: Şişlik dikişimde değil dikiş yerimin biraz üstünde.
MasalMomy Ozg3kaya Sizinkiyle aynı mı bilmiyorum ama bende de var aynısı ama sanki ödem değil de doğumdan sonra kalan göbeğin henüz toparlanmamış olması ve düz dikilmiş yerin üzerine dökülmesi gibi de sanki benimki 9 kilo aldım hamileliğimde ama yinede ödem mi ne bilmiyorum biraz bişeyler var orda 🥴
Egemoms Ozg3kaya ay evet alta yazmıssın şişlik diye simdi farkettm evet bende dogum yaptıgımda daha coktu suan biraz kaldo 26 gün önce yaptım dogum ama dikişin ödemi sanırım yani normal bişe bence
BurakAlp Ozg3kaya tam anlattığımız gibi bende var tıpa tıp aynı. O kilo şişliği gibi glrmiyor bana açıkcası. 28 günlük olduk. 40ta doktorum cağırdı gidip sorucam. Bazen su tupluyormuş şişiyoröuş şorımgayla çekıyorlarmkş suyu ordan
Ozg3kaya BurakAlp olabilir bende ne olduğunu anlayamadım aslında doktoruma sordum ben doku deformasyon oluyor 6 ay kendine zaman tanı dedi ama benim içim rahat etmedi tecrübe eden var mı bu durumu bilmek istedim 😊