Sera00 Sessizlik20 ben de ayni durumdayım vucudumda cikti sonra dudagim sisti dermatologa gittim kortizon igne verdi 3 ay ilaç tedavisi gordum 3 gun once bitti tedavi ama hala kasınıyorum neye alerjim var bulamıyorum ya
Sera00 birprensannesi1 ben de ayni durumdayım iğneler ilaçlar fayda etmiyor su an yazarken bile kasınıyorum 😥
birprensannesi1 Sera00 bi ilaç verilmişti bana gebeyken şu an ondan içiyorum. Ama kesinlikle vücut o ilacq alışıyor ve çıkamsına engel olmuyor .
Sessizlik20 Bana doktor sürülen bi ilaç verdı onu cıktıkca surdum gecti ama cogalmadan hemen sürdüm. Tekrarladı yıne o ilacı surdum arada tekrarlıyo stresle oluyormus
birprensannesi1 Sessizlik20 yani kremi söylerseniz bende alacam çünkü benim bütün vücudumda olduğu için krem söylemedilerdr bari boynumda filan çıkınca süreyim rahatlayayım biraz . Bu pandemi döneminde de doktorlar birşey yapmadığı için gitmek istemiyorum
birprensannesi1 Sessizlik20 danışacam danışmadan kullanamam öyle takıntılarım vardır yani ☺️ Dediğimmgibi doktorum bana da verecekti sırf bütün vücudumda olduğu için nereye süreceksin mantığıyla vermedi ☺️
birprensannesi1 Sessizlik20 bencede hem anlık rahatlatıyorsa çok lazım bana ya 😒 ayak tabanlarımda çıkıyor yürüyemiyorum mesela ☺️ Valla Allah kolaylık versin hepimize