Bernasel Anneler hayırlı akşamlar 32 gün oldu sezaryen doğum yapalı dün serçe parmak büyüklüğünde pedime bi et parçası geldi sonra bugün şişe kapağı büyüklüğünde geldi bide adet sancılarım olmaya başladı bugün normalmidir ?
Mommyofaboy Bernasel bende de olmuştu lohusaligimin bitmesine yakindi sizin gibi, zaten o parçalardan 10 gun kadar sonra akıntı olmadı
Cnsgzm Bernasel benimde olmuştu rahim kendini toparladığı için oluyormuş rahim duvarı dökülüyor demişlerdi
Kurt45 Mommyofaboy benim olmadi pıhtı geldi ilk zaman doktora gittimde sormadı bile et parçası dustumu diye sadece kanama nasıl şuan dedi yoktu benim bende az geliyor dedim bakti içine gayet iyi durumda dedi düşmesi mi lazım yani et gibi biseyin
MasalMomy Bernasel bende de oldu ama doktoruma sormadım hiç açıkcası doğumdan çıktım diye normal diye düşündüm
MasalMomy Bernasel bir ağrın sızın yok değil mi kuzum sadece akıntı olduğu için korkmadım ben daha sonra adet kanamam geldi ve tamamen geçti kanamam
Mommyofaboy Kurt45 benim oyle parca parca bir kac defa geldi ve kanama bitti ben temizlendigini düşündüm endise etmemiştim
Bernasel MasalMomy benim de aynısı işte canım ya adet olma gibi kanamam geldi bira ağrım oldu o kadar
MasalMomy Bernasel İçin rahat değilse doktoruna bir sor kuzum 🎀 inşallah değildir diye düşünüyorum 9 ay içerde birikenler temizleniyor sonuçta şifa dilerim 🤲
Pelo_00 Bernasel bende öyle bir şey olmadı. İsterseniz doktorunuza bir danışın kan pıhtısını adet olacaksınızdır belki derim de ilk kez duyuyorum et parçası geldiğini.
ayazasaf Bernasel kan pıhtısıdır canım seseryandan sonra bende de oldu ve ben 35. Günde adet oldum ondan sonra her ay düzenli oldu yani hemen yumurtlama siklusuna gitmiş olabilirsin o yüzden korunmana dikkat et
Tgbalmila Bernasel merhaba bir yıl olmuş siz paylaşalı ama bende de şuan aynı şey oldu 35. Gün sezeryan olalı acaba bir sorun oldu mu?