Esincagan Oğlumda kasık fıtığından şüpheliyim. Tam olarak şiş olan yer neresi oluyor Bazıları pipisinin olduğu bölge diyor bazıları daha yukarısı diyor. Bilen varsa yazabilir mi
Kyra_11 Esincagan Esincagan bnm oğlum kasık fıtığından ameliyat oldu pipisi değil tam kasıgında şişlik oluyor resim atarsan bilirim
FtmYigitim Esincagan benim oğlum ameliyat oldu kasık fıtığından 1 ay oldu biz bilemedik annem farketti ve 5 buçuk ay böyle gecmis yani farkina varmadan testisleri cok sisti hem su fitigi hemde kasık fıtığı varmış doktor ameliyat olmasi gerek demisti bizde yaptirdik
Kyra_11 FtmYigitim bizde 1 aylıkken olduk su fıtığı bizde de var onu ameliyat ettiler mi bize geçer diye müdahale etmediler
Kyra_11 Esincagan dediğiniz yeri anladım orası kasık fıtığı değil ama bilmiyorum onu kilodan kaynaklı falan olabilir bebeğinizin kilosu iyiyse hemen stres etmeyin yoktur ins biseyi
FtmYigitim Esincagan biz testisleri normal boyutta olmadığı için gittik 2 farklı doktor gördü ikisi de aynisini söyledi ameliyat olmasi gerek dedi fıtık varmış daha küçükken farketseydik önlemini alabilirdik dedi ama büyümüş ameliyat olacak dedi bizde ameliyat yaptırdık