123401 Merhabalar , 3 aylık kizim var ve doğum kilolarım var sezeryan dogum yaptım bu arada . Kilolarımı çok takıyorum kafama sütüme etkisi olmadan nasıl diyet yapabilirim kizlar
Sinif177 123401 instagramda diyetisyen betül mutlu var. Eski gönderilerinde emziren anneler için 2 liste paylaştı. Onları uygulayabilirsiniz. Sütünüzün kalitesi düşmemesi için fındık,badem, fıstık ihmal etmeyin. Ve bol bol su için.
Kturna 123401 ben bi ara yapmıştım sütün bile artıyor sağlıklı beslen paketli gıda abur cubur yeme bol bol su iç rezeneli çayı aralarda tüket veriyorsun ama istikrarlı davranmadığım için geri aldım 20 aylık oldu hala tutamıyorum Kendimi geç kalmadan sağlıklı beslenerek ver canım sonra daha zor oluyor valla
123401 meftun1anne Ama karnım fln çok var canım ya pantolonlarıma da sıgamıyorum giyinemiyorum doğru düzgün tayt dışında 🥴
_Zeynep_bebek 123401 dıyet degılde karın egzersızlerı yap canım ben başlayacahım inşalh bırde korse alırsan desteklı spor yaparsın göbüş gider benımde duruyor göbüş sanki hamileyim 😂😂😂