Arasebru 3 aylık bebeğim grip ve balgamlı öksürüğü var,emmiyor ve sadece mama ile besleniyordu ama 2 gündür mamasını da yemiyor,ne yapacağımı bilemiyorum😟herhangi bi ilaç falan da kullanmıyoruz çok küçük diye,daha önce bu durumu yaşayan var mı acaba
Lolita Arasebru geçmiş olsun.Burnu tikalıdir bu sebepten icemiyordur mamasını.Her beslenmeden önce burnunu serum fizyolojikle nemlendirir, ardından aspire edin inşallah içecektir mamasını...
Deletedmom006 Arasebru ayni durumdayim. 3 ayligiz agiz burun dolu ne kadar bosaltsam ilac kullansam da yavrum nefes alamuyor. Mamayla besleniyodu. 30-60 cc den fazla yemez oldu
Berken Arasebru bizde aynı şeyi yaşadık oğlum hastaydı geniz akıntısı bulantı yapabiliyor öğürüyordu ilaçları bile kusuyordu. Düzelmeyince antibiyotik iğne ve hava verdi doktor öyle rahatladı çok şükür
Arasebru Deletedmom006 kaşıkla veriyorum biraz mamayı ama omunda kabul etmiyor, yandan da biberonu sonra kabul etmez diye düşünüyorum be yapacağımı bilemedim
Lolita Deletedmom006 rinfaint die bir burun spreyi var .3 gün boyunca gece 1 kere her burun deliğine 1 fıs sıkın geçecektir inşallah.Biz de ise yaramıştı.Yalniz en fazla 5 gün kullanabilirsiniz bilginiz olsun.
Deletedmom006 Arasebru bende yarina randevu aldim. Zaten cigerine inmisti ilac vermisti doktor 5 gundur kullaniyorum gecmedi. Gecmezse gel dedi insallah kotu biseyi yoktur😓
Lolita Deletedmom006 öylemi çok üzüldüm 😔Gün boyunca burnunu 15 ,20 kere serum fizuolojikle temizlemelisiniz.Yalnizca çok sık temizlemelisiniz diye 15,20 kere dedim.Burnun sürekli yemiz ve açık olması gerekiyor ki akteri uremesin ve ciğerlere inmesin
Deletedmom006 Lolita cok temizliyorum ama zararli diyen de var napcam bilmiyorum. Cekmesem nefes almiyo okadar dolu ki. Ceksem tahris oluyo diyolat😫