Defne_beliz Merhaba bız bugun ek gıdaya başladık buharda haşlama aparatında kabak haşlayıp ezdım öyle verdim ama pek kabul etmedı acaba püre yaparak mı versem ılk başlarda
Aliasafklcmom Defne_beliz icine yogurt katabilirsiniz. Sade haslamanin tadina ben baktim kendim bile sevmedim yogurtlu daha iyi
Esarikayy Defne_beliz amacınız tadım zaten ana besin maddesi ek gıda değil daha. O yüzden 3 gün verin sonra yoğurt deneyin sonra birleştirin. Bende yeni başladım blw deniyoruz bizde bakalım nasıl olacak
Aryemus_3 Aliasafklcmom ama tek tek verin ki başta alerji oluyor mu olmuyor mu anlaşılsın deniliyo bizimde az kaldı nasıl heyecanlı ve stresliyim anlatamam ne yedirecem nasıl yedirecem her daim aklımda
Aliasafklcmom Aryemus_3 evet aynen ben yogurt la baslayip havuc patates kabak seklinde devam ettim ama 2 gun tattirdim 3 gun bana biraz fazla geliyor simdide artik bu uc sebzeden corba yapip verecem birde ikindi vakitleri meyve puresi 6. Ay sadece tadim ayi 7. Aydan itibaren kahvalti
User111 Bende yeni geçtim hepsini tek tek 3gün kuralına göre verdim azıcık zeytinyağıyla karıştırdım ama püre şeklinde verdim çatalla ezdim ezdim zeytinyağıyla püre yaptım o şekilde yap istersen ben bir sorun yaşamadım