Alazartun Merhaba arkadaşlar 🤗 İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. (Avcılar) önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı? Gittiğimiz doktor ilgili gibi gözüküyor fakat epey yoğun kendisi çocuğumu giydirirken sordum sordum soruları yoksa oturup ekstra bir şey danışanıyorum. Bir de eğer soracağım soru üzerinde araştırma yapmadıysam pek aydınlatılamıyorum. Örnek verecek olursam oğluma devit3 ilacını yazdı ilk kontrolde. İlaç vermek istemiyorum bebeğime doğru bulmuyorum. Bha denilen bir madde var bu ilaçta. İlacın bozulması önlemek için konulan bir katkı maddesi. Az miktarda da olsa var ve bir çok ülkede yasaklanmış. Bunu söylediğimde hı zaten ben size kan ilacı vericem kullanmayın onu deyip konuyu kapattı. Şöyle eski usul ilaçsız doğal yöntemlerle yardımcı olacak bir doktor arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Taha Alazartun ilacsiz nasil olacak en basitinxen kan ilacini dusunun siz ilacsiz gunluk ihtiyacinu karsilamaniz icin yarim kilo pekmez icirmelimissiniz ilacsiz imkansiz
Alazartun [bilinmeyen] bu yazınız ile ilgili sadece şu düzeltmede bulunmak istiyorum. İlaç yasaklanmamış bha denilen bir madde var ve bu madde yasaklı devit3 d vitaminin içeriğinde de var. Doktorlar bunu biliyor eğer bu konuyu doktoruma söylemeseydim yani bilmiyor olsaydım kullandırtmaya devam edecekti. İlaç kullanma konusuna gelince herkesin ayrı bir görüşü var. Saygı duyuyorum. Ben sadece bu yakada memnun kalınan bir doktor var mı bunu bilmek istiyorum. Bu konuda ki tavsiyelerinizi almak isterim