Fuathulya Prenses39 bebelac gold aptamil gaz yaptı hipp aldım ama daha denemedim sizindemi sütünüz gelmiyor
Mervemia Prenses39 bende hipp almıştık çocuğum onu hep kustu yedikten sonra daha sonra da evolvia kullandık onu rahatlıkla içiyor Allah’a şükür
Mervemia Fuathulya Benim kızım daha 34 günlük hipp kullandık ilk zaman Doğumdan sonra Sezeryan olduğum için hep kustu onu canım ama bebekten bebeğe de değişir tabi yine diyim dedim
Birgul Evolvia kullaniyorum iki numaraya gectik devam ediyorum bu zamana kdar hic bir sknti yasamadim zaten doktor tavsiyesi ile kullanmaya baslamistik
ArasAybarsMoM Bizde prematille basladik uc kiloya kadar sonra aptamile gectik gaz sorunu cok oldu hipp bizde hic kilo aldirmadi bebelac gold ve similacla donusumlu sekilde devam ediyorum suan kabizlik sorunu hic olmuyor
baybyumusak bgm_01 bende sma kullanıyorum ama arada içiriyorum mesela dışarı çıktığımda. Sorum şu kutuyu açtıktan sonra 1 ay içinde bitirilmesi lazım diyor. Siz ne kadar zamanda bitiriyorsunuz?
Nltka Aptamil ve aptamil conformili karıştırıp kullanıyorum gaz ve kabızlık sorunumuz 2 ayda bitti şuan 4 buçuk aylık kendi kendine gazını kakasını yapar . Gaz ilaçlarınıda2 aylıkken bıraktık
gunes20 Bebus kızım çok kusuyordu değiştirirsek belki faydası olur dedik değiltirdik. Yine kusuyor ama çok değil şimdi.
Edanurdg Prenses39 sma kullanıyorum kabızlık yapmıyor gaz sorunumuz az oluyor ama mama kaynaklı değil fizyolojik dedi doktorum çünkü en başından beri bu mamayı kullanıyorum öncesinde olmazdı gazı kilo alımı da çok iyi