Marjinal_Anne2 Atak son 10 gün kaldı ama mız mız mız halleri beni öldürdü hiçbir şey ilgisini cekmiyor sıkılıyor , bitince düzelecek mi en kötüsü bu deyin lütfen 🥺🤦🏼♀️ Sizde de öyle mi
Merve_96 Marjinal_Anne2 konuyla alakalı değil ama atak takvimi olarak kullandığınız bir program mı acaba ☺️
alibeyannesi 4 ay 2 günlük. Ataktalarmiymis bende çok yoruldum. Sürekli ilgi istiyor hiç kendi başına durmuyor. Ya kucakta ya ağulu buğulu istiyor. Bazen o bile yaramıyor ağlıyor. Gece 5 te kalkıyor uyumak istemiyor
Tuanabebek alibeyannesi biz de 4 ay 4 günlüğüz aynen anlattığın gibi kucak istiyo evin her yerini geziyoz artık bıraktığım an veya yatırdığım an kıyametler kopuyor. Dediğiniz gibi 4 5 gibi bi kalkıyoruz 8 de ancak uykuya geçiyor. Mafolduk 🥴
Deletedmom299 Marjinal_Anne2 suan mesela bazen keyfi yerinde oluyo bazende cinnet gecirtiyo bana bi memnuniyetsizlik bi yalandan aglama bağırma etini koparmis gibi😂
Marjinal_Anne2 Deletedmom299 evet Ya ne yapacağımı şaşırdım konuşacak şey de bulamıyorum her şeyi anlattıktan sonrA 😂
naide2020 Bizde üç ay 26gunluguz bizim biraz erken başladı galiba 4.ay atağı. üç gündür akşamları hiç durmadan ağlıyor
Deletedmom299 Marjinal_Anne2 ben resim gösteriyorum anlatiyorum kim kim diye oyuna çevirerek anlatıyorum baya hosuna gidiyor seviniyor 😅