Deletedmom359 Merhaba hanımlar foto nasıl yükleniyor yapamadım ama elimde 12 paket ari mama var 12 vitaminli 6 mineralli yazıyor 500gr bi paket sütlü almak isteyen olursa yardımcı olayım
VERA19 Deletedmom359 Herhangi bir fotoğraf yükleme sitesinden yükleme yapıp, sonu jpg, jpeg, png ile biten linki paylaşmanız yeterli. Görsel ile anlatım linktedir. 👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
Dertibiri Deletedmom359 ari mamanin hic bir faydasi olmadigini soyluyor doktorlar. Imkani olan lutfen normal mamalardan alsin
ZeBeMe Deletedmom359 ne kadara veriyorsun cnm benim hiç durumum yok 7 aylık bebeğimi süt veriyorum su ile karıştırıp uyguna verirsen belki alabilirim
Deletedmom359 Dertibiri herkesin sizin gibi durumu iyi olmayabilir ben buraya ticari amaclı koymadım zaten ihtiyacı olan durumu kısıtlı olan aileler için uygun bi ürün..
Dertibiri Deletedmom359 benn durumum iyi demedim bu bir, ikincisi ticari amacli koydunuzda demedim. Sadece imkani olan varsa diger mamalardan alsin dedim
Deletedmom359 ZeBeMe hepsi burada 6 paket 80 yaziyo bakabilirsin 12 yazdım ama 11 paket varmış size 11 paketi 80 lira olur sizin için de uygunsa
Minikfarecik Dertibiri mamadan kastın kaşık maması değil mi ? Hani bu aptamilin falan da var kaşık maması?