Pineapple20 Kızlar bana instagramdan güvenerek alabileceğim sayfalar önerir misiniz? Bir de fiyatlar ne kadar Bilgi verirseniz çok sevinirim
Tugce_hckrkmz37 Pineapple20 kehribarbebe bileklik aldım 80 tl sertifikasıyla geldi cokta memnun kaldım
Helenyaz Pineapple20 https://instagram.com/kehribarburada_store?igshid=1x6ciwtcz39c6 bende dün buradan sip verdim 135 tl henüz gelmedi ama çok araştırdım bu sitede her kolyenin ayrı sertifikası varmış güvendim, orjinal olması önemli.
Nurcantk Pineapple20 cilt problemi vardı boyun kısmında hepten tahriş eder diye faydasını görecek kadar uzun süre takamadım maalesef. Ama faydalı olacağına inanarak almıştım.
Tugce_hckrkmz37 Pineapple20 1 kac hafta oluyor ama etkisini gördüm sakinleşti bebegim gaz sancısı azaldı gibi evet aynı fiyat
Asliim Helenyaz güvenilir bi site bende ordan aldım sertifikasıyla birlikte geliyo ve bide yanında tepesinde tohum olan kalem gönderiyorlar
Pineapple20 Tugce_hckrkmz37 sürekli mi takıyorsun canım? Bi yerde okumuştum sürekli takmamak gerekiyor diyo. Burda bi postta okudum hatta
Tubishee Tugce_hckrkmz37 bebege nasıl kullanıyorsunuz acaba zarar verir tenine diye takamıyorum.ayak bileğine takanlar varmis
Nurcantk Pineapple20 var olan bi cilt tahrişi vardı ondan uzun süre takmak istemedim, yoksa kolyenin yaptığı bişey değil
Tugce_hckrkmz37 Tubishee bilegine taktım o şekilde kullnıyorum zarar verecegini sanmıyorum ztn acıkta kalması gerekliymiş etki etmesi için