sbrygul Kızlar hem emzirip hemde sütünü sağıp biberonla içiren var mı kızım 1 ay 5 günlük emziriyorum görümcemin düğünü var Nisan ayında emzirme konusunda ne yapacağım bilmiyorum biberon verirsem meme reddi yapar diye korkuyorum
Hulyaaa sbrygul benim oğlum da 26 günlük memeyle bogusuyor resmen ilk güne göre daha iyiyiz hamd olsun emmeye başladı ama ben gece bi defa sağıp biberon veriyorm
-erCansu- sbrygul canim bebekten bebege goremi degisiyo bilemiyorum ama bi ay boyunca meme biberon gittik hatta agirlikli biberon verdim suan sadece emiyo yine belki gunde bikere biberonla mama veriyorum
Hulyaaa sbrygul bi hafta küvez de kaldı doğduğun da orda biberona alışmış suan hala bıberon istıyor gündüz emiyor ama gece aç kalmasın emin olayım diye bi kere biberon berıyorm canm
sbrygul [bilinmeyen] abiye giyeceğim nasıl emzirebilirim ki hadi abiye giymediğimi varsayalım kızım çok uzun süre memede kalıyor mecburen
Gulperiikra Ben öle hem sagip hemde emziriyorum kızım 25 gün yoğun bakımda kaldı o süre zarfında hep sagdim şimdide hem satıyorum hemde emziriyorum yeni yeni emmeyi öğreniyor 😁
Gulperiikra Web Banu antibiyotik gaz önleyici. Biberon unu birde verin süt sağma makinenin bibebronu var onu