Hasret67 Bebeğim pişik gibi bişi oldu ama sadece vajina kısmı ve ayaklara doğru yayıldı kabarık kabarık bişi oldu ne denediysem geçmiyor aynı durumda olan var mı
Ruyaalya Hasret67 belki bişeyin alerjisi olmuştur kuzum çok geçmiş olsun isterseniz duru su ile yıkayın sonra pisik kremi sürün ise yarar umarım.
Balkzm_0604 Hasret67 canım sık sık yıka her altını açtığında ve krem olarak travazol öneriyorum çevremdekiler de kullanıyor bende kızıma kullanıyorum hemen geçiriyor kendim için de kullandım çok faydasını gördüm Geçmiş olsun kıyamam kuzuya 🥰🌼
Hasret67 Ruyaalya sağol canım yıkadım bepantol krem kullanıyorum yok zeytinyağı da denedim pudra yok yinede geçmiyor
urasinannesi34 Hasret67 alerjık bı durum olabılır belkı oglumun pişigine kullanmadıgımız ıkac kalmadı vazelın ıyı geldı tek gectıkten sonra da sudocrem endevam ettık
Zerdaa Hasret67 travazol her alt değişiminde kullanılmaz sabah akşam çok az miktar kullanılır yoksa deriyi kaldirir yanık gibi yapar sakın her alt değişiminde kullanmayin
Umutegem Hasret67 ayyy buzimde ayni sekildeydi cnm 1 aydir sadece bez bolgesinde vardi hep kactane ilac kullandim gecmedi islak mendilis biraktim gene gecmedi en sonunda farmasiden bi krem denedim onunla gevti cok sukur cocugum mahvolmuştu
gulcezerenarslan sudocreme boşuna para vermeyin dedikleri kadar hiç bi halta yaramıyor onun yerine 10tllik krem al yine aynı işi görüyor… En iyisi travazol ve vazalin ikisini karıştır ve sür altınıda sık sık havalandır vede yıka zaten yapıyosundur 👌🏻
Hasret67 Zerdaa anladım sabah akşam kullanırım altını yarım saat bila açık bırakıyorum 1 yıldır sleppy kullanıyorum hiç böyle olmamıştı
Zerdaa Hasret67 ıslak mendil kullanmayın pamuk kullanın altını 10 dk açık bırakın hava alsın bezi parfümlü losyonluysa değiştirin