BetlHazan Sağlık ocağında yapılan 4. Ay aşılarının neler olduğunu ve olası yan etkilerini bilen anneler söyleyebilir mi? Yan etkileri yaşadınız mı?
Miniminianne Bizim aşı da yarın ben de şurda bekleyeyim 🙄 bildğim kadarıyla beşli karma ve zatürre aşıları var 🤔
1mom1baby Ay aşısına kadar her aşıdan sonra uyurdu hemşire bu sefer öyle olmaz uyumaz huzursuz olur ateşi çıkabilir eve gidince calpol icirin dedi (diğerlerinde icirmemistim) eve gidince icirdim ve hemşire dediği gibi olmadı bütün gün uyudu yine mamasını bile uyurken içti 1 gün sonra huzursuzluğu başladı uykusu bozuldu 1 haftada normale döndü ateşte olmadı sadece huysuzlugu zordu
Sudem Aşıdan sonra ateş düşürücü verdim ateşi falan çıkmadı ertesi gün ateşi çıktı huysuzlandı uyumadı 2 gün öyle oldu şükür geçti.
crnfth Bende bugün vurdurdum ilk iki ay aşısında hiç huysuzluk yapmadı ama bugün çok huzursuz ya ateşimiz çıkmadı çok şükür
YamacDemirinAnnesii Kızlar ateşi 38’i geçmeden hemen ilaç vermeyin bırakın ateşi çıksın vücudu bi savaşsın hemen ateşi çıkmadan niye ilaç veriyorsunuz boşu boşuna yazık değil mi ? Belki ateşi olmayacak, ateşi 38’i geçmeden de calpol vermeyin.
Rabisss 2 gün önce yaptırdım aşılarını. Sadece tüm gün toplasan 1 saat uyudu gecede çok uyandı ama ateş falan olmadı. Huzursuzluğuda yoktu sadece uykusuzluk 🤗
BetlHazan Anladığım kadarıyla genel olarak uykusuzluk huzursuzluk ertesi gün başlamış, yaptıranlara geçmiş olsun yaptırıcakların Allah yardımcısı olsun :)
Miniminianne Geçenlerde okuduğum bir yazıda aşıların ateşinden korkulmaması gerektiği, bu ateşin derecesinin bile ayarlandığı çok yükselme yapmayacağını yazmışlardı acaba doğru mu 🤔