Gokgul Geceleri bebekleriniz beslenmek için kaç kere uyanıyor? Benımkı bazen dort bes kere kalkıyor her kalktıgında emmek ıstıyor vermeyınce cıglık cıglıga alıyor emzık kullanıyor emzıgını verıyorum atıyor… sız gece beslenmesınız nasıl yapıyosunuz zombıı gıbı gezıyorumm uyudugumu anlamıyorum cok kalkınca ne yapmam gerekıyor yardım edın😢
Obenimmelegim Gokgul benimde ayni surekli uyanıyor benin mwmw gece hep disarda aglayinca aaa dese bile hemen agzina veriyorum susuyor uykuya devam ediyo alisti bikere 😑
Nurcantk Gokgul Benim kızım da 10 aylık, uyku eğitimi verdiğim için düzene girdi uykuları. Atak dönemleri düzeni bozulsa da genelde bir iki kere su için, bir kere de emmek için kalkıyor.
Gokgul Nurcantk su için kaşktıgını nasıl anlıyorsunuz… gecelerı her emdıgınde sutum gelmıyor sut gelmedıkce onada sınırlenıp daha cok aglıyor😢
Nurcantk Gokgul ilk zamanlar her kalktığında emmeyi istiyordu tabiki, ben suyu verdim öncelikle kabul etmediği zamanlarda meme verdim. Sonra sonra kızım da alıştı suya, hem sıcak havalarda ihtiyaç duyuyor su içmeye de