Asiyenur Kızlar bebeğim 2 ay 16 günlük küçük doğduğu için hem mama hem anne sütü takviyeli gidiyoruz ama son iki gündür meme tutmak istemiyor tutuyor geri bırakıyor devamlı bırakıp bırakıp tutuyor ağlıyor ama mama verince tutuyor sütümde geliyor halbuki neden böyle yapıyor sizce😥
Melihaa Asiyenur mama kolauca ağzına iniypr çünkü memede efor sarrtmesi gerekiyor sütünüz yeterliyse mamayı kesin bence doktor kontrolünde tabiki yoksa biraz zorlayacak sanki sizi
DevranAlp Asiyenur meme reddi yaşıyorsun biran önce memeye çevir biberonla verme mama çay kaşığı ile ver bi kaç hafta
sabri_sabri Asiyenur mamayi Kesin biberona alisiyolar daha kolay Geldigi icin Oglum Boyle yapti birakti :( siz dusmeyin bu Duruma
Yagmur3544 Muhtemelen biberona alışmıştır göğsünden sütü çekmek zor geldiği için biberon daha kolay olduğu için mamayı tercih ediyordur sütünü sağ biberonla ver içerse göğssünden süt çekmek zor geliyor demektir ama dikkat et biberona alışırsa göğsünü tamamen bırakabilir ağlaşada vermeye çalış göğsünü
Asiyenur Yagmur3544 oAynen haklısınız mesela şu an iki memeden de emdi ben de anlamıyorum neden böyle yapıyor istediği zaman iki memeden de emmiyor bırakmıyor bazen de memede ağrı hiç istemiyor biberon tutturuyorum aman hemen içiyor