Minikannesi00 Bebeğim bir aylık bugün baktım sırtı falan hep isilik olmuş , siz 1 aylık bebeğinize bu mevsimde kaç kat giydiyosunuz ? Ben içine bi zıbın dışınada takım giydiriyodum ama belliki sıcaklıyor
Deletedmom348 Minikannesi00 sadece zıbın giydiriyorum çorap yok. Gece de altına ince bişey giydiriyorum o kadar
Obenimmelegim Minikannesi00 kollari açık kalsinbebegin ufak daha benim kizim 11 aylik hep isilikle gecti artk tek cozumu üstünü çıplak bırakıyorum camlar kapali sadece en son odanın camı acik evde oyle geziyor
Pnralp Minikannesi00 ben kısa kollu çıtçıtlı body ve çorap tüm gün, yatarkende altına ince birşey giydiriyorum
Minikannesi00 almilla ay sağolun şuan bi uzun kol zıbın giydirdm altınada patikli pijama gydirdm umarım üşütmez, biz yeni anneler olarak korkudan kalın giydiriyoruz sanırm
Minikannesi00 Deletedmom348 benm bebeğimin ayağı hep soğuk açık bırakamam zıbınla pijama gydrdim bakalm
bebekzeynep Minikannesi00 ayaklarını üşütme canım bide omuzları scak olsun yeter kaln giydirme bu havalarda. Üşüdügünü anlamak içinde ensesini kontrl edebilirsin
Minikannesi00 Obenimmelegim yüzünde sırında ve boynunda var benimkininde ,birazda serin bi şehirdeyiz aslnda ama gündüz sıcak yinede . İçindeki zıbını çıkardm bakalm