Hepimom Selam, 1 haftalik olduk. Sutum az diye hastane tipi pompa aldim. 15 dk da iki memeden toplam 40-45 ml cikiyor. Sizce az mi, iyi mi?
Esleminannesi17 Hepimom 1 haftaliksan daha iyi bence ilk ay oyle pek olmuyor ikinci ay dolup tasiyor. Yani bende oyle olmustu
Benimoykum Hepimom normal benim de 40-60 CC arası çıkardı o dönemde sadece bir bebeği emzirme sıklığı kadar sagmaniz lazım yani günde en az 8 defa geceleri 3 defa ya denk geliyor 🙂 ben her gece kızım uyanınca eşim hazır da olan sütümü verirdi bende o ara sütümü sagardim böyle böyle arttı bazen sagarken süt kabı degistirirdim o kadar artmıştı bebeğe versen o kadar sütü asla bitiremezdi azmedin başarırsınız 🙏
0503 Hepimom zamanla çoğalacak canm bnde 4 aydır kullanıyorum 20 30 du şimdi 60 70 iki göğüs bunda şükür
Liva90 Esleminannesi17 benim bebeğimde biberonla mama verdiğimz için göğsümü asla tutmuyor her yolu deneym henüz 26 günlük olduk mama veriyorum ayrıca sağıyorm ancak iki göğüsten 60 cc çıkıyor ve azalack diye kprkuyorm
Echche Liva90 benimde tutmuyordu 2 aylik oldu birkac gundur meme emmeye basladi sok oldum. Kendiliğinden yapıyor. Sen tutmasa bile gun içinde dene belki tutar. Bide biberon avent kullandım hep. Simdi sut arttırmaya çalışıyorum. Senin sütünde gayet yeterli bence. Dolapta biriktir olmazsa. Sağa sağa zaten iyice artar
Liva90 Echche sürekli deniyorum biberonum phılıps avent cam inşallah benimde tutar memeyi tutmadığı için kesilmesinden kprkuyorm
S_ozlem Liva90 tutar tutar benimde hep sagipta veriyodum bazen silikon meme ucuyla simdi ise memeyi tutuyor. Bende philips avent cam olani kullandim. Siz surekli deneyin emzirmeyi
Ciftana Benim ki manuel 23 günlüğüz 20 ml bir göğüsten 10 diğerinden çıkıyor.o da en fazla yani..3..4 saat sonra daha az çıkıyor. Ben meme +mama veriyorum.3 saatte bir 60 ml içiyor.
S_ozlem Liva90 2 aylikken ama ben silikon meme ucuyla emziriodm da uyuya kaldigi icin surekli sagip veriyodm. Buyudukce emme refleksi daha gelisir tutar memeyide bol bol su icin sutun en buyuk kaynagi :)
Liva90 S_ozlem benim bebeğim ilk 2 gün sadece beni emdi emme refleksi çok iyiydi ama biz yetmiyor süt düşüncesiyle mama alıp biberonla verdik biberona alıştığı için memeyi tutmuyor
S_ozlem Resim yukleyemiyorum. Internette satisini bende bulamadim baktim az once. Gogus ucu aplikatoru yada silikon meme ucu diye sorabilirsiniz eczaneye. Farkli olculeri var. Ben yurt disinda yasiyorum turkiyede varmi bilmiyorum ama bi sorun