Kader477 Merhabalar 2 ay 9 günlük bebeğim Ağzının suyu akıyor devamlı, sürekli önüne mendil iliştiriyorum önlük takınca rahatsız oluyor Erken başlamadı mı acaba Bizim ayımızdakilerde durumlar ne 🙋🏻♀️☺️
teachersrn Kader477 bizim de 2 aylıkken başladı artarak devam ediyor en çok kullandığımız şey ağız mendili
03saliha06 Kader477 hiç sorma ya bizde 2 ay 11 günlüğüz agzından suyuda eksik olmuyor bide eli agzından hiç cıkmıyo desem yeri ben elini emdiği için oluyor diyordum ama tükürük bezleri calışmaya başladığı içinmiş
Zynp Kader477 selam canım aynı gün Doğum yapmışız benim bebeğimde 2 ay 9 günlük 😊başlık açıp sordum ama denk gelmişken sana da sorayım dedim,bebeğinde seninde bikaç gündür durduramadığın aniden başlayan ağlama krizi oluyo mu susmayacak şekilde ?
Bebegimm Tükürük bezleri bu aydan itibaren başlıyormuş benim bebeğimde tükürük akıtıyor çok normalmiş
Kader477 Zynp merhaba canım ☺️ Bizimki pişik oldu bi anda ondan dolayı bi huzursuzluğu var bazende gazını tam çıkartamadığından rahatsız oluyo, çok fazla ağlama süresi yok Belki atak dönemi denilen şeydir bazen geliyomuş öyle 😬
Zynp Kader477 pişik arada bi oluyo şuanda biraz var gibi ama önceleri huzursuz olmazdı bu yüzden hiç.gazı var desem o da çıkmıyo sanırsam atak döneminde.ayy yakın zamanda geçer inşallah.o ağladıkça susmadıkça içim parçalanıyo resmen,napcağımı bilemiyorum 😔
Kader477 Zynp gazla ilgili sorununuzvarsa instagramda ebeaysee var orda gaz çıkarma videosu var benim çok iişime yaradı emerken kıvranıyo bazen ağlıyo hemen kaldırıp uyguluyorum hareketi direk çıkartıyo alt üst ☺️