asyasare Bsm muhtemelen mantar canim. benim senelerdir gecmeyen kronik mantarim var malesef. her seferinde doktor fitil veriyor geciyor hopp 2 ay sonra tekrardan. hamileykende boyleydi oncesinde de sonrasinda da. cozum bulan varsa bana da soylesin
Nslhnfdn Bsm benimde akinti sorunum var simir testi de yaptirdim. Birsey cikmadi fitil verip yolluyorlar
Bsm 2prematureannesi muhtemelen enfeksiyon var ama doktora da gitmek istemiyorum en azından başından geçen birileri vardır illaki bi fikir verirler diye düşünüyorum canım
2prematureannesi Bsm anladım canım inşallah benimde çok oluyor bende pandemiden dolayı gidemiyorum doktora
asyasare Iz-0309 sirkeyi duymustum ama denemedim acikcasi. sebamedin vajina icin olan yikama jelini kullanmstim bir ara sanirim ben ph si bozuyorum elimde degil ergenligimden beri bol suyla yikarim yanlis yapiyorum
mlhkose Benim bekarken çok olurdu iki yıldır evliyim hicbirsey yoktu 3 ay önce doğum yaptım iki gündür akıntı çoğaldı kaşıntı başladı bu durumlarda travazol diye antibiyotik içerikli yara kremi var onu kullanıyorum geçiyor ama tabi bazen geri başlıyor